Bojana Popović komentarisala nepozivanje Milene Raičević: Nemoguće je!

Osvajačica svih medalja sa našom reprezentacijom nije se našla u izboru Popović, koja joj je trener i u klubu.

foto: RSCG

Prvi trening rukometašica Crne Gore u sklopu priprema za Svjetsko prvenstvo donio je i priliku da Bojana Popović objasni svoju odluku da u širi spisak ne uključi Milenu Raičević.

Osvajačica svih medalja sa našom reprezentacijom nije se našla u izboru Popović, koja joj je trener i u klubu. Odnosno, bila je, jer je srednji bek poslat u filijalu Rudar nakon tužbe koju je pokrenula protiv Budućnosti.

“Ja sam selektor i neko ko sastavlja spisak razmišljajući šta je u određenom momentu najbolje za reprezentaciju. Na spisku su djevojke u koje najviše vjerujem, a povjerenje je osnovna stvar u sportu. Nemam ništa protiv Milene, mislim da je moja odluka profesionalna i u ovom trenutku smatram da ove djevojke mogu da odigraju bolje jer je povjerenje mnogo veće. To povjerenje se izgubilo u posljednjih mjesec zbog svega što se dešavalo”, rekla je Popovićeva na današnjem brifingu, prenosi RTCG.

Kako ističe, preuzima odgovornost za svoju odluku i napominje da Mileni vrata reprezentacije nijesu zatvorena zauvijek.

“Milena je dala mnogo reprezentaciji, to niko ne poriče, niti kaže da je ona izbačena iz selekcije. Samo smatram da je u ovom momentu saradnja zbog nepovjerenja koje je nastalo nemoguća. Bolje da budem iskrena i da to na vrijeme uradim. Ovo je moja odluka i moja odgovornost. Nijesmo se čule”, zaključila je Popović.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *