Oglasila se Milena Raičević: Nijesam znala da imamo problem ja i Bojana

Napisala je da nije vjerovala da postoji problem između nje i selektorke Bojane Popović, te da javnost treba da pruži podršku djevojkama na Svjetskom prvenstvo.

foto: RSCG

Milena Raičević oglasila se na svom Instagram profilu, nakon komentara Bojane Popović o razlozima za nepozivanje doskorašnje kapitenke Budućnosti u nacionalni tim.

Napisala je da nije vjerovala da postoji problem između nje i selektorke Bojane Popović, te da javnost treba da pruži podršku djevojkama na Svjetskom prvenstvo.

Njeno saopštenje prenosimo u cjelosti:

“Nisam se obraćala kada je klub u pitanju i neću, jer smatram da je ono što se u klubu dešava odnos između nas koji se može jedino riješiti tamo gdje mu i pripada po ugovoru. Pošto dogovorom nije moglo i svjesna svih posljedica po mene po svakom pitanju, nisam htjele da narušavam taj odnos mojim javnim reagovanjima. Današnje obraćanje je isključivo povodom obraćanja selektorke i njene današnje izjave ‘da je naš odnos narušen’ i da zbog toga nisam u reprezentaciji”.

“Želim samo reći da je sve bilo kako treba u odnosu između selektorke i mene, čak i nakon suspenzije od kluba nisam vjerovala da postoji ikakav problem između nje i mene dok danas nisam pročitala saopštenje da je naš odnos narušen. Kao selektorka sa tolikim igračkim i trenerskim iskustvom jednim razgovorom je mogla otkloniti dileme da li postoji problema i povjerenja. No, svakome na obraz. Naravno, svjesna da su ovakvom njenom odlukom moji snovi o Svjetskom prvenstvu završeni, obećavam svima da ću ipak nastaviti da sanjam svoje snove i da moja reprezentativna karijera nije završena, ko god da je selektor. Zato ne želim dalje da produbljujem bilo kakvu raspravu na ovu temu, jer je ovim djevojkama koje su na spisku (a one su prave heroine naše države) prije svega potrebna naša podrška i zajednička energija da pokušaju da izbore četvrtfinale i kvalifikacije za OI”.

“Drage moje ‘lavice’, vjerujem da vi to možete. Volim vas i navijaću svim srcem za vas, jer vi ste i moja snaga, a vaš uspjeh je i moj. Zato molim cjelokupnu crnogorsku javnost da ovu temu zaključimo, a djevojkama damo pun vjetar u leđa, jer im je to sad najpotrebnije, zato što nije bitna Milena ili Bojana, bitna je Crna Gora, zato – za Crnu Goru SVI”.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *