Radulović odabrao za meč odluke: Nova imena na spisku selektora

Na spisku su nova imena, a nema Seada Hakšabanovića koji se nije pojavio na prethodnom okupljanju jer se selio iz Škotske u Englesku.

foto: FSCG

Selektor A reprezentacije Crne Gore Miodrag Radulović objavio je spisak igrača koji će konkurisati za mjesto u timu na utakmicama koje će naša selekcija u oktobru odigrati protiv Libana i Srbije.

Nakon prijateljskog duela sa Libanom Sokole očekuje nastavak kvalifikacija i gostovanje Srbiji. Selektor Radulović vjeruje da naš nacionalni tim na stadionu Rajko Mitić može pružiti još jednu dobru igru protiv rivala u borbi za plasman na UEFA EURO 2024.

Prijateljska utakmica između nacionalnim timova Crne Gore i Libana igra se 12. oktobra 2023. godine na Gradskom stadionu u Podgorici sa početkom u 18:00 časova. Pet dana kasnije, 17. oktobra, na popularnoj Marakani u Beogradu od 20:45 časova na programu je utakmica šestog kola kvalifikacija za plasman na UEFA EURO 2024 između selekcija Srbije i Crne Gore.

Pripreme za mečeve sa Libanom i Srbijom reprezentacija Crne Gore počinje u ponedjeljak, 9. oktobra, treningom na glavnom terenu Trening kampa FSCG u 18:00 časova.

Na spisku su nova imena, a nema Seada Hakšabanovića koji se nije pojavio na prethodnom okupljanju jer se selio iz Škotske u Englesku.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *