Radulović: Da u Beogradu ponovimo igru iz Podgorice i rezultat neće izostati

Selektor je na spisku od 29 igrača uvrstio i dvojicu debitanata – Slobodana Rubežića koji igra u Aberdeenu i Edvina Kuča iz Ballkanija.

foto: FSCG

Očekivan i provjeren tim pozvao je Miodrag Radulović za prijateljski meč sa Libanom, te ono glavno – duel sa Srbijom u Beogradu u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Selektor je na spisku od 29 igrača uvrstio i dvojicu debitanata – Slobodana Rubežića koji igra u Aberdeenu i Edvina Kuča iz Ballkanija.

“Pred nama su dvije utakmice potpuno različitog karaktera i zadataka koji će biti postavljeni igračima. Prijateljski meč sa Libanom biće prava prilika da zapaženiju ulogu dobiju igrači koji do sada nijesu imali veliku minutažu, kao i oni koji su po prvi put dio nacionalnog tima. Od svih igrača koji će nastupiti u tom meču očekujem maksimalnu motivaciju i angažovanost tokom svih 90 minuta. Vjerujem da će igrači znati da iskoriste ukazanu šansu i da ćemo prikazati dobru igru i upisati pobjedu u odmjeravanju snaga sa Libancima”, kazao je nakon saopštavanja spiska Radulović.

Nakon prijateljskog duela sa Libanom Sokole očekuje nastavak kvalifikacija i gostovanje Srbiji, koja ima dva boda više od našeg tima.

“Duel sa Srbijom i nastavak kvalifikacija biće odlična prilika da se Crna Gora još jednom prikaže na pravi način svim ljubiteljima fudbala. Biće to veoma zahtjevan susret, od izuzetnog značaja za oba tima jer su i Crna Gora i Srbija u igri za plasman na veliko takmičenje. Siguran sam da u Beogradu možemo ponoviti izdanje iz prvog duela koji je odigran u Podgorici u kojem smo imali kontrolu igre tokom većeg dijela susreta. Ukoliko ponovimo igru iz prvog duela, a igrači će dati sve od sebe da to i urade, vjerujem da ni rezultat neće izostati”, zaključio je Radulović.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *