Mata Leao najuspješniji na ADCC Montenegro Nationalsima: Jedna od najperspektivnijih generacija u 16-godišnjem radu

Proteklog vikenda u srednoj trgovinskoj školi ,,Sergije Stanić“ u Podgorici odrzan je turnir u brazilskom džiu džicuu ADCC Montenegro Nationals za sve uzraste.

U ukupnom plasmanu pehar za ubjedljivo osvojeno prvo mjesto pripalo je klubu brazilskog džiu džicua Mata Leao iz Podgorice sa 182 poena, odnosno 50 medalja. Drugoplasirani je bio karate i MMA klub Omladinac sa 23 poena odnosno 7 medalja, dok je bronzani pehar pripao SD Pit Bull Jiu jitsu Montenegro takođe iz Podgorice sa 19 poena odnosno 7 medalja.

Klubu Mata Leao, predvođenim trenerima braćom Jokmanović, pripalo je  čak 25 zlata, 16 srebara i 9 bronzanih medalja.

Zlatne medalje za Mata Leao na ADCC MNE Nationalsu osvojili su: Ilija Golubović, Uroš Ivanović, Vuk Trajkovski, Janko Dedić, Slaven Minić (seniori početnici); Srđan Bošković, Dragan Arsović (veterani); Nikola Mitrović sa dva zlata, Nemanja Aleksić dva zlata, Nikola Radosavljević, Darko Brkanović, dva zlata u težinskoj i apsolutnoj kategoriji, Zoran Čelebić (napredni seniori), Mladen Jokmanović (seniori profesional) kao i Stefan Jovanović, Teodor Komatina, Boris Ilin sa dva zlata, Marko Maraš, Balša Dondić, Aleksa Šaban, Elena Jovanović sa dva zlata, Teodora Kadović, Miloš Popović i Vuk Džudović u dječijem i juniorskom uzrastu.

“Veoma smo zadovoljni ovim nastupom, pokazali smo zašto nas smatraju jednim od najboljih klubova u regionu. Nastup na domaćem terenu ima posebnu draž i momci i djevojke su dali sve od sebe. Ostaje žal što nije bilo dozvoljeno prisustvo publike uslijed epidemioloskih mjera jer je bilo mnogo atraktivnih borbi svjetskog nivoa. Snimke je ipak moguće ispratiti na You Tube kanalu kluba. Svjedoci smo stasavanja jedne od najperspektivnijih generacija u našem dosadašnjem radu od 16 godina i nadamo se da će ova ekipa ostati jedinstvena i složna kako bi mogli da zajedno ostvarimo što bolje rezultate u budućnosti”, rekao  je Mladen Jokmanović.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.