Budućnost gostuje u Ljubljani: Jako i fokusirano do pobjede

foto: ABA

Košarkaši Budućnost Volija u dva gostovanja otkada su se spojile Cedevita i Olimpija nijesu upisali trijumf u Ljubljani.

“Plavi” na krilima dobre igre i pobjede nad Ulmom stižu u Sloveniju, protiv protivnika kojeg dobro poznaju. Tu su Melvin Ejim koji je branio boje Budućnosti i bivši igrač Mornara Jacob Pullen.

“Moja očekivanja za Cedevita-Olimpiju su jednostavna, moramo igrati jako, fokusirati se na naš plan utakmice. Ako to ispoštujemo moći ćemo da očekujemo pobjedu. Oni imaju dosta novih igrača, našeg bivšeg saigrača Ejima, Jacoba Pullena, Marcusa Keena, imaju dosta dobrih igrača koji su popunili roster oko prošlogodišnje ekipe. Zato moramo da se fokusiramo na naš plan utakmice, da odigramo jako i možemo stići do pobjede”, kaže uoči meča Willie Reed.

“Nalazimo se u dobrom ritmu? Da, nalazimo se u dobrom ritmu, mislim da smo odigrali odlično poslednja dva meča, došli do pobjeda ali moramo popraviti određene stvari. Ali dobra je stvar što smo sve bolji, nikada nećemo biti zadovoljni kako smo odigrali i želimo da napredujemo svakog dana”, dodaje Reed.

Tim Jurice Golemca izgubio je posljednja dva meča u regionalnoj ligi.

“Nakon nekoliko dobrih utakmica, očekujem da to možemo da ponovimo i u Ljubljani. Cedevita Olimpija je neugodan tim, imaju dobru ekipu, poražena je u dva meča zaredom u ABA ligi i tražiće reakciju. Ali, uradićemo sve da mi budemo pobjednici”, ističe Marko Jagodić Kuridža.

Duel u Stožicama počinje u nedjelju u 19 časova.

foto: ABA

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *