Gojković: Sami smo krivi što nijesmo slavili

wpolo.me

Vaterpolisti Crne Gore nijesu uspjeli da pobjedom otvore Svjetsko prvenstvo. “Ajkule” su remizirale u prvom kolu grupne faze sa Srbijom 10:10.

“Bili smo loši u početku, stalno smo jurili zaostatak, išlo je i do tri gola. Vidjelo se na kraju druge četvrtine da preuzimamo kontrolu igre i da imamo dosta veći broj šansi koje nijesmo iskoristili. Uspjeli smo da okrenemo rezultat u trećoj i čevrtoj četvrtini, da dođemo do dva gola razlike, nije moglo bolje. Možemo reći da smo izgubili meč koji smo imali u rukama, našim greškama. Primili smo dosta neočekivanih golova”, rekao je selektor Vladimir Gojković.

[wp_ad_camp_1]

Janović i drugovi mogli su do pobjede, posebno gledajući igru u drugom poluvremenu.

“Srbija je bila izuzetno dobar protivnik, ali smo od polovine meča imali sve u našim rukama. Zašto je početak bio spor? Prva utakmica, novi bazen, plivanje je bilo malo loše. Tek početkom druge smo počeli bolje da plivamo, ali nijesmo to valorizovali na način na koji smo mogli. Igrač više u početku je bio loš, kasnije smo neke iskoristili. Imali smo veliki broj šansi, sami smo krivi što nijesmo slavili u ovom meču”, zaključio je Gojković.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *