Ivan Ječmenica: Prilika za mlade igrače pred EP, osvojićemo zlatnu medalju!

ivan ječmenica odbojka.me

Muška odbojkaška reprezentacija nastup na Igrama malih zemalja Evrope iskoristiće kao odličnu pripremu za Evropsko prvenstvo, no najsjajnija medalja je svakako želja. Tako je na konferenciji za novinare pred početak turnira rekao član naše reprezentacije Ivan Ječmenica

„Nijesmo u kompletnom sastavu, ali mislim da neće biti problema za nas. Prije svega, apsolutni smo favoriti i mislim da ćemo opravdati tu ulogu i da ćemo osvojiti zlatnu medalju. Ovo je, takođe, i prilika za neke mlađe igrače da se dokažu i iskoriste šansu koju su dobili. Oni će imati veliki motiv, jer slijede pripreme za Evropsko prvenstvo, pa će moći da se vidi na koga može da se računa u budućnosti”.

[wp_ad_camp_1]

On kao glavne rivale ističe selekcije Kipra i Luksemburga.

“Očekujem da mlađi igrači pokažu kvalitet, a samim tim da kao reprezentacija dođemo do zlatne medalje. Što se tiče protivnika, mislim da su Kipar i Luksemburg najozbiljniji rivali. Nijesmo nastupali na Igrama malih zemalja već četiri-pet godina, a posljednji put kada smo nastupili osvojili smo zlato, tako da mislim da ćemo i ovaj put osvojiti najsjajnije odličje i tako doprinijeti da Crna Gora ostvari što bolji ukupni plasman” izjavio je Ivan Ječmenica.

foto: odbojka.me

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *