Tatjana Bokan: Donijećemo zlato Crnoj Gori

tatjana bokan odbojka.me

Ženska odbojkaška reprezentacija počela je pripreme za Igre malih zemalja, koje se od 27. maja do prvog juna održavaju u Crnoj Gori.

Kapitenka Tatjana Bokan pred početak turnira kazala je kako vuče povredu iz kluba, ali da je spremna da pomogne drugaricama iz reprezentacije, ukoliko bude u mogućnosti.

„Još nisam imala priliku da se vidim sa djevojkama i nadam se da će doći zdrave, da će zdravstveni bilten biti dobar. Što se mene lično tiče, priključila sam se i selektoru sam rekla da ću biti na raspolaganju, ali da li ću biti u mogućnosti da zaigram i da li ću sa te strane moći da pomognem ekipi, ostaje da se vidi. I narednih nedjelju dana moram da radim terapije, jer sam se prije mjesec dana povrijedila u klubu. Povreda nije bezazlena, ne smijem rizikovati da se pogorša, ali ukoliko budem u mogućnosti, a Savez je obezbijedio da radim terapije, sa zadovoljstvom ću i na terenu pomoći djevojkama”.

[wp_ad_camp_1]

Zlatna medalja

“Iskreno mislim da ne bismo trebale da imamo problema, neovisno od toga hoću li ja igrati. Mislim da su djevojke spremne i mogu da obećam da ćemo donijeti zlato Crnoj Gori. Istina da su nam ove ekipe već četiri godine totalna nepoznanica, ali kada smo igrale protiv njih prije četiri godine, bez ikakvih problema i bez izgubljenog seta smo osvojile Igre malih zemalja”.

Igračica mađarskog Swietelsky Békécsaba dodaje i da kvalitet postoji, te da je naša reprezentacija sa pravom favorit.

“Naša ekipa je mnogo napredovala, istina ima i jako puno mladih djevojaka koje su se priključile, ali mislim da kvaliteta zaista ne manjka i da zasluženo nosimo ulogu favorita””, zaključila je Bokan.

Ženska reprezentacija za protivnike će imati Lihtenštajn (28.maj), Kipar (29.maj), San Marino (30. maj), Luksemburg (31. maj) i Island (1. jun). Sve utakmice naša reprezentacija igra od 11 časova.

foto: odbojka.me

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *