euroleague.net

Košarkaški reprezentativac i član Budućnost Volija Danilo Nikolić rekao je na press konferenciji uoči meča sa Cedevitom da su on i saigrači spremni za okršaj sa izabranicima Slavena Rimca, te da će pokušati da isprave greške iz prethodnih mečeva.

“Očekuje nas meč poslije kojeg nema nazad, za nas ,,biti ili ne biti“. Vjerujem da smo spremni, da imamo dovoljno iskustva, da je veliki broj igrača prošlo slične situacije. Pogledali smo nekoliko video-snimaka kako bi uvidjeli greške iz prethodnih mečeva. Pokušaćemo da ih ispravimo u Zagrebu”.

“Treba ponoviti agresivnost u odbrani iz meča u Podgorice, ali prije svega fokus. To nam je i falilo u prvom meču u Zagrebu. Imamo jasne smjernice za majstoricu. Imamo igrače koji mogu ići na skok u napadu. Svjesni smo da smo nadskočeni u prvom meču. Tražićemo bolji skok od rivala, da bolje gradimo koš. Cedevita ima mnogo igrača spoljnje linije koji mogu ići na skok”.

“Tražili smo se cijele sezone što se igre tiče, pretrpjeli smo dosta promjena. Prošlo je dosta vremena, spremni smo za najvažniji dio sezone. Spremni smo na borbu, ovakvi mečevi igraju se sa dosta žara, to je i normalno”.

foto: euroleague.net

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *