Saopštenje Budućnosti: Obesmišljava se dalje postojanje ABA lige, upozoravali smo

0

Plavi su sinoć napisali da je “sve jasno”, poslije poraza u majstorici polufinala play-offa u Areni.

foto: Dragana Stjepanović, ABA liga

Košarkaški klub Budućnost Voli oglasio se novim saopštenjem nakon meča sa Partizanom.

Plavi su sinoć napisali da je “sve jasno”, poslije poraza u majstorici polufinala play-offa u Areni. Danas, novo saopštenje u kojem je podijeljen dopis članovima Skupštine ABA, u kojem navode da se obistinilo ono na šta su upozoravali, te da Liga doživljava najteže trenutke!

Saopštenje prenosimo u cjelosti:

Poštovani članovi Skupštine, 

Nažalost, obistinilo se ono na šta već dugo Košarkaški klub “Budućnost VOLI” upozorava. Ko će biti pobjednik u važnim utakmicama ABA Lige više ne odlučuju igrači i njihov kvalitet i igra, nego drugi koji bi, prije svega, trebali da budu u funkciji kvaliteta košarke i regularanosti lige. Takvim ponašanjem ABA Liga, čini nam se, doživljava najteže trenutke. 

Sigurni smo da većina od 12 klubova koji su vlasnici ABA Lige i ostali koji igraju ovu ligu imaju interes da liga bude regularna i da za njeno osvajanje i pozicije na tabeli treba da budu mjerodavani i odlučujući klubovi, a ne ostali učesnici, sudijska organizacija, sudije…

Nastalu tešku situaciju, koja u potpunosti obesmišljava dalje postojanje ABA Lige, moraju rješavati sami klubovi, jer je jasno da probleme ne mogu riješiti i popraviti oni koji su prouzrokovali ovako tešku situaciju. 

S poštovanjem,

Slavko Radulović

direktor KK Budućnost Voli

Baner 1

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *