Reakcije poslije teške pobjede nad Paragvajem: Moramo da promijenimo neke stvari i to brzo!

0

“Ne znam ko je očekivano laku pobjedu”.

foto: MatchLens.me

Rukometašice Crne Gore savladale su Paragvaj u prvom meču na kvalifikacionom turniru za Olimpijske igre.

Lavice su slavile rezultatom, 30:25. Crnogorska selektorka Bojana Popović ne može biti zadovoljna izdanjem svog tima, koji se mučio provit totalnog autsajdera i ekipe koju smo na Svjetskom prvenstvu prošle godine savladali sa 41:26!

Donosimo prve reakcije koje su naša selektorka i reprezentativke dale za RTCG.

Bojana Popović

“Pokušavali smo da pronađemo ritam, ali glava je bila da ćemo ovo lako odraditi pa onda pravo u subotu. Sudije su pustile da im napad traje po dva minuta. Na kraju smo našli rješenje za njihov protok lopte. Teško je igrati utakmice, a nijesi se posebno spremao. Moramo da se posvetimo maksimalno, jer nam je falilo malo karaktera koji su imale Paragvajke”.

“Moramo da nađemo mirnoću, pogotvo u tranziciji., da nalazimo sigurna rješenja”.

Itana Grbić

“Ne znam ko je očekivano laku pobjedu. Imali smo i na posljednjem prvenstvu problem sa njima i igrale 40 minuta egal. Najmanje nam leže, imaju brz protok lopte i niske igračice što nam je pravilo problem. Moraćemo neke stvari da promijenimo brzo. Jedno je otvaranje turnira, a drugo je sami odnos prema turniru i težinu koji nosi”.

Tatjana Brnović

“Pobjeda je bila bitna. Izabrala bih da budem srećna zbog pobjede i da se okrenem meču sa Njemačkom. Fokus će sada biti na Njemicama i njihovim bekovima, koji su im glavno oružje”.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *