Mađari žele pobjedom da upotpune feštu: Jednaka važnost, Crna Gora tim sa odličnim igračima

Sokoli će u nedjelju od 15 sati gostovati na rasprodatoj Puškaš Areni, u posljednjem meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

foto: MLSZ.hu

Mađari su se remijem u Bugarskoj kvalifikovali za Evropsko prvenstvo, ali njihov selektor Marco Rossi želi da to proslavi trijumfom protiv Crne Gore.

Sokoli će u nedjelju od 15 sati gostovati na rasprodatoj Puškaš Areni, u posljednjem meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

“Naravno, kvalifikovali smo se, ali protiv Crne Gore ulog će i dalje biti veliki, jer bi slavlje plasmana sa našim navijačima bilo kompletno ako bismo ostvarili i pobjedu. Rekao sam i ranije da svaka utakmica za nas ima jednaku važnost i u svaku moramo ući sa istim stavom. Želimo pobjedu za naše navijače, ali i prvo mjesto i drugi šešir u žrijebu za EURO”, poručio je Rossi.

Najavio je i promjene ekipe u odnosu na meč sa Litvanijom, jer “to zahtjeva utakmica sa Crnom Gorom, koja ima igrače drugačijih kvaliteta u odnosu na Bugarske”, istakao je Rossi.

Defanzivac italijanske Parme Botond Balogh takođe je kazao da je cilj trijumf, pohvalivši i naš tim.

“Slavili smo u Sofiji i na putu kući. Ipak, imamo još jednu utakmicu. Crna Gora je jako dobar tim, sa odličnim i borbenim igračima koji će dati 100 posto”.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *