Ponude sa svih strana: Vasilije Adžić na meti Francuza, Italijana i Njemaca!

Klubovi iz Francuske, Njemačke i Italije se raspituju za vezistu Budućnosti, koja je čak i dobijala ponude za igrača rođenog 2006. godine.

foto: FSCG

Biser crnogorskog fudbala Vasilije Adžić ima ponude iz najvećih evropskih liga.

Klubovi iz Francuske, Njemačke i Italije se raspituju za vezistu Budućnosti, koja je čak i dobijala ponude za igrača rođenog 2006. godine.

To je u intervjuu za Mozzartsport otkrio sportski direktor Plavih Andrija Delibašić.

„Dva bisera su u našoj ekipi, Vasilije Adžić je 2006. godište, već je standardan prvotimac, dobijali smo za njega ponude iz Francuske, Nemačke i Italije se raspituju. Cenim da je, posle Stevana Jovetića, Adžić nešto najbolje što se desilo u crnogorskom fudbalu u poslednjih 15-ak godina. Drugi je ofanzivni vezni Milan Vukotić, vratili smo ga iz zagrebačkog Dinama, drago mi je što je u mom mandatu pod Goricom. Ima 20 godina, ali nećemo žuriti sa prodajom”.

“Dva bisera su u našoj ekipi, Vasilije Adžić je 2006. godište, već je standardan prvotimac, dobijali smo za njega ponude iz Francuske, Nemačke i Italije se raspituju. Cijenim da je, poslije Stevana Jovetića, Adžić nešto najbolje što se desilo u crnogorskom fudbalu u posljednjih 15-ak godina. Drugi je ofanzivni vezni Milan Vukotić, vratili smo ga iz zagrebačkog Dinama, drago mi je što je u mom mandatu pod Goricom. Ima 20 godina, ali nećemo žuriti sa prodajom”, kazao je Delibašić

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *