Meridianbet 1. CFL R33: Derbi kola ponovo bez publike, Arsenal izaziva Budućnost

Četiri kola su do kraja, a gotovo svaki tim ima razlog da igra za nešto, pa se očekuje zanimljiv finiš domaćeg šampionata.

foto: FSCG

Utakmicom Rudar – Petrovac u 16 časova otvara se 33. kolo Meridianbet Prve crnogorske fudbalske lige.

Rudar je nakon trijumfa Iskre nad Arsenalom na plus tri u odnosu na Danilovgrađane, i vodiće veliku borbu za izbjegavanje direktnog ispadanja.

Petrovčani sa druge strane žele da uhvate “zalet” u borbi za Evropu, jer su na četiri boda iza Dečića, Arsenala i Jedinstva, koji imaju po 46 bodova i dijele treće mjesto. Petrovac je slavio prvi put nakon šest mečeva.

Budućnost će dva sata kasnije dočekati Arsenal. Podgorički tim je lider sa tri boda više od Sutjeske i bolji međusobni skor, a duel sa timom Raja Dragićevića će im biti najteži do kraja sezone.

Poslije Tivćana, Džudovićevi momci imaju Jezero u Podgorici, te gostovanja Jedinstvu i na kraju sezone Mornaru.

Arsenal, kao i Dečić i Jedinstvo, vode veliku borbu za treće mjesto.

Iskra će u istom terminu kao i Budućnost dočekati upravo Jedinstvo.

Od 19:30 igraju Mornar i Jezero još jedan zanimljiv duel u borbi za izbjegavanje baraža, dok kolo zatvara derbi runde Dečić i Sutjeska.

Tuzanima se još uvijek radi stadion, pa će igrati na terenu OFK Titograd.

Meč će, dobro je poznato, biti odigran bez publike, a aktuelnom šampionu bodovi su potrebni. Ako Budućnost slavi, pobjeda će biti imperativ za tim Nenada Brnovića.

Četiri kola su do kraja, a gotovo svaki tim ima razlog da igra za nešto, pa se očekuje zanimljiv finiš domaćeg šampionata.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *