Fudbal se (ne)igra zbog navijača: Bez publike i na Dečić – Sutjeska

To je drugi derbi koji će se igrati bez prisustva navijača, pošto je i meč u Nikšiću između Sutjeske i Budućnosti odigran bez navijača.

foto: FSCG

Derbi 33. kola Meridianbet 1. CFL između Dečića i Sutjeske biće odigran bez prisustva publike.

Naime, Komisija za bezbjednost i sigurnost FSCG donijela je Odluku da se utakmica 33. kola Meridianbet 1. CFL Dečić – Sutjeska odigra bez prisustva publike, saopšteno je iz Sutjeske koja je objavila dopis dobijen iz Saveza.

“Uvažavajuci preporuke iz dopisa UP Crne Gore – Sektora policije opšte nadležnosti br. 50/1-217/23-27617/1 od 05.05.2023. godine, a koji se odnosi na bezbjednosnu procjenu vezanu za organizovanje i odigravanje uakmice 33. kola Meridianbet 1.CFL izmedu FK “Dečić” i FK “Sutjeska”, koja treba da se odigra 07.05.2023. godine, sa početkom u 20:00 casova na stadionu OFK “Titograd” – Stari Aerodrom, Komisija za bezbjednost i sigurnost FSCG, donijela je Odluku, prihvatajući sugestije UP Crne Gore, da se navedena utakmica, iz bezbjednosnih razloga, igra bez prisustva publike.” navodi se u dopisu Komisije za bezbjednost i sigurnost FSCG.

To je drugi derbi koji će se igrati bez prisustva navijača, pošto je i meč u Nikšiću između Sutjeske i Budućnosti odigran bez navijača.

No, to nije spriječilo da gledamo tuču, pošto je umjesto na tribinama viđena na terenu.

Pitanje je, za koga se igra fudbal u Crnoj Gori, ako i tek nekoliko mečeva u sezoni koji bude interesovanje javnosti igraju bez navijača zbog nemogućnosti policije da osigura bezbjedno održavanje meča.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *