Popović i Rajčić: Posebna utakmica, odbrana je bila sjajna

Crna Gora je odigrala savršenu odbranu protiv Španije, saglasne su selektorka Bojana Popović i najbolja igračica meča Marina Rajčić.

“Bila je ovo posebna utakmica pred domaćom publikom. Željele smo da damo sve, da uživamo u rukometu i vjerujem da smo uradile dobar posao. Znale smo kako se Španija bori i vjeruje svih 60 minuta. Srećna sam jer su se djevojke zabavlie na terenu i uživale. Hvala publici, bila je naš osmi igrač i nadam se da će tako nastaviti”, kazala je selektorka.

Crna Gora je u prvom poluvremenu imala čak 12 izgubljenih loptu, a uprkos tome, trijumf nije došao u pitanje.

“Bilo je dosta tehnčkih grešaka, ulazili smo u neke situacije u kojim nijesmo trebali da se nađemo. Lopta je znala da isklizne iz ruku. Na tome ćemo morati da radimo i da smanjimo pred naredne mečeve”.

Milena Raičević duel je završila sa čak 14 asistencija.

“To je Milenin posao, ima drugu ulogu u reprezentaciji u odnosu na klup, organizator je igre i ima drugačija zaduženja koja je prihvatila. Odradila je odličan posao”.

Marina Rajčić pohvalila je saigračice iz odbrane.

“Odbrana je bila savršena, agresivna kako i treba da bude. Publika je bila sjajna, dale smo sve za ovu utakmicu. Pripremale smo se cijelo ljeto, željele da pobijedimo i uživale u meču”, istakla je Rajčić.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *