Jezero: Nekorektno i neistinito saopštenje Petrovca, tako se ne grade odnosi između klubova

Iz Fudbalskog kluba Jezero oglasili su se novim saopštenjem.

Reagovali su na objavu Petrovca, koji se izvinio zbog vrijeđanja od strane “pojedinaca”, te naveo da su slične uvrede bile upućene i njihovom timu na utakmici u Beranama protiv Jezera.

Saopštenje kluba iz Plava, koji je demantovao navode Petrovca, prenosimo u cjelosti i bez korekcija:

Uprava FK Jezero Plav je ponašanjem nakon sramotnih događaja na utakmici sa FK Petrovcem htjela da da doprinos smirivanju tenzija na crnogorskoj fudbalskoj sceni i u tom kontekstu je izdato više nego korektno saopštenje.

Nažalost, isprovocirani nekorektnim saopštenjem naših kolega iz FK Petrovca, želimo da saopštimo da su neistinite njihove tvrdnje da su na nacionalnoj osnovi vrijeđani od strane bilo koga kada je FK Jezero bilo domaćin.

Odnosi između klubova se ne grade tako što se, umjesto ograđivanja od šovinističkog ponašanje članova njihove Uprave i dijela navijača, iznose netačne tvrdnje i pokušava pravdati sramotno ponašanje.

Kao i do sada, FK Jezero Plav će nastaviti da korektno i sportski predstavlja naš grad, i da marljivo doprinosi popularizaciji fudbala u svakom dijelu naše države.

Ovim saopštenjem stavljamo tačku na dalju polemiku o ovom nemilom događaju, vjerujemo da ćemo u nastavku prvenstva svjedočiti kvalitetnim fudbalskim predstavama i prijateljskoj atmosferi na tribinama.

foto: Pexels, CGsport

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *