Novi odličan nastup Stare Varoši: 14 medalja u Sarajevu

U subotu je održan međunarodni turnir Istočno Sarajevo Open koji je okupio 416 takmičara iz 15 klubova i osam država. 

Džu džicu klub Stara Varoš – Podgorica osvojio je 14 medalja na ovom takmičenju, od čega sedam zlata, tri srebra i četiri bronze, kao i  pehar za najboljeg borca do 14 godina koji je pripao Balši Sinđiću.

Talentovani Sinđić je na ovom takmičenju osvojio četiri zlata, dva u svom uzrastu u disciplini fighting i disciplini ne waza do 42 kg, i dva zlata u uzrastu do 16 godina u fightingu i ne wazi. 

Boško Zindović osvojio je zlato -50 kg u disciplini fighting kao i zlato u disciplini ne waza -50 kg, a Aleksa Šaban zlato -66kg ne waza  do 16 godina.

Srebra su osvojili Maksim Bulatović, Lazar Raičević i Aleksa Šaban u starijem uzrastu dok su po dvije bronze u svom i u starijem uzrastu prigrabili su Lazar Mitrović i Jagoš Arcon

“Imali smo veoma uspješan nastup, Sinđić, Zindović i Šaban su potvrdili dobru formu nakon prvenstva Balkana i Svjetskog kupa. Sinđić, iako ima samo 13 godina, izdominirao je u uzrastu do 16 godina, radi se o velikom potencijalu. Nastavljamo da kujemo nove medalje, a sva pažnja usmjerena je u seniorski nastup Nikole Perovića na prvenstvu svijeta u Abu Dabiju za par sedmica”, izjavio je trener Mladen Jokmanović.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *