Roganović: Veličanstvena atmosfera, pobjeda rezultat pravog pristupa

foto: Filip Filipović, RSCG

Selektor muške rukometne reprezentacije Crne Gore Zoran Roganović zahvalio se publici na sjajnoj atmosferi u meču sa Kosovom.

“Lavovi” su sigurnom pobjedom otvorili kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2024. godine, u prelijepom ambijetu Bemax Arene.

„Hvala publici koja nas je još jednom sjajno dočekala. Atmosfera je bila veličanstvena, ovo su događaji koje ćemo da nosimo i radosno se podsjećamo do sljedeće prilike. Hvala i igračima su koji fenomenalno pristupili meču i odradili sve zadatke. Imali smo mali pad tokom 1. poluvremenu, ali smo se brzo vratili. Jako veliki respekt gajimo prema reprezentaciji Kosova, radi na pravi način, a ovako ubjedljiva pobjeda je rezultat našeg pristupa, jer smo meč shvatili kao da igramo sa Francuskom”, rekao je Roganović.

„Lavovi” u nedjelju gostuju Bosni i Hercegovini, ukoliko pobijede biće blizu sedmog učešća na evropskim prvenstvima.

„Bio bi to novi momenat za nas. Do sad smo uvijek u kvalifikacijama kretali tromo i u nastavku i završetku morali da se čupamo. Mislim da smo, poslije svih partija i prvenstava koje smo odigrali, spreman za tako nešto. Poštujemo BiH, ali znamo što i za koga igramo. Daćemo sve od sebe i u nedjelju, siguran da sa jakom odbranom 6:0, sa kojom sam jako zadovoljan, prvi put možemo da ostvarimo dvije pobjede tokom prve EHF sedmice”, zaključio je Roganović.

foto: Filip Filipović, RSCG

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *