Nikolić: Zvezda favorit, Budućnost ima svoju šansu

foto: ABA liga

U ponedjeljak od 18 časova igra se prvi veliki derbi ABA sezone.

U Beogradu se sastaju Crvena zvezda i Budućnost, dva posljednja šampiona regionalne lige koja su dosta mijenjala timove, trenere, a biće to i sudar dva srbijanska trenera istog imena.

Zoran Nikolić je bio dio tima koji je proživio pravi teror i maltretiranje od strane navijača Zvezde u Beogradu. Sada vjeruje da „plavi“ mogu do trijumfa, nakon izdanja koje je pratio protiv Splita.

„Budućnost je izgledala moćno u drugom poluvremenu protiv Splita. Pratio sam ih na Memorijalnom turniru Ljubo Jovanović, gledao sam i Zvezdu. Ne bih otpisao Budućnost. Zvezda ima baš dobre igrače, mislim da odavno nijesu imali takvu ekipu”, kaže Nikolić za CGsport.

Reprezentativni centar vjeruje da ekipe još uvijek nijesu uigrane zbog nastupa brojnih igrača na Evropskom prvenstvu.

“Sve ekipe imaju problem da zbog Eurobasketa nijesu imali dovoljno vremena da se dobro spreme i ugiraju. Mislim da Budućnost ima svoju šansu, ali vidjećemo kako će reagovati igrači na atmosferu, jer dosta njih igra pred takvim ambijentom. Očekujem zanimljivu i izjednačenu utakmicu. Dajem Zvezdi prednost zbog domaćeg terena, ali ponavljam, Budućnost ima svoju šansu“, zaključuje Nikolić.

foto: ABA liga

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *