Stara Varoš osvojila devet medalja na šampionatu Balkana

Takmičari ju-jitsu kluba Stara Varoš Podgorica osvojili su devet medalja na Balkanskom prvenstvu i Balkan Openu, koji ima status Svjetskog kupa.

Banjaluka je prethodna tri dana bila domaćin pomenutih turnira, na kojem je deset takmičara podgoričkog kluba ostvarilo sjajne rezultate.

Zlata su osvojili: Balša Sinđić, zlato fighting disciplina i zlato ne waza disciplina, -42 kg, senior Nikola Perović -94  kg, ne waza disciplina, Maksim Bulatović -30 kg fighting disciplina, Boško Zindović -50 kg ne waza disciplina.

Srebra su osvojili: Aleksa Šaban -66 kg ne waza disciplina, Boško Zindović -55 fighting disciplina, Elena Jovanović -44 kg ne waza disciplina.

Bronzani je bio Lazar Mitrović fighting -30 kg dok su ovog puta bez medalje ostali su Lazar Raičević, Nikola Mitrović i Mihailo Bajčetić.

,,Pokazali smo da smo u stanju da konstatno dajemo reprezentativce koji prave odlične rezultate u svim uzrastima u obje borbene discipline. Posebno treba istaći duplu zlatnu medalju taletovanog Balše Sinđića, zatim Bulatovića i Zindovića kao i iskusnog seniora Nikole Perovića koji je pokazao totalnu superiornost do 94 kg, a kojeg, nadamo se, očekuje nastup na Svjetskom prvenstvu ove godine”, izjavili su treneri kluba, braća Jokmanović.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *