Sunovrat bivšeg “lava”: RK Zagreb raskinuo ugovor sa Borozanom, nije se spremio za sezonu

Rukometni klub Zagreb raskinuo je ugovor sa Vukom Borozanom!

Bivši crnogorski reprezentativac u junu je potpisao ugovor sa najtrofejnijim hrvatskim timom i učesnikom Lige šampiona, ali je ugovor raskinut jer “Borozan nije bio u mogućnosti da ispuni svoje ugovorne obaveze”!

„Uprava rukometnog kluba Prvo plinarsko društvo Zagreb raskinula je ugovor sa rukometašem Vukom Borozanom. Do raskida ugovora došlo je iz razloga što igrač nije bio u mogućnosti da ispuni svoje ugovorne obaveze, odnosno što se nije bio u mogućnosti da se adekvatno spremi za novu sezonu u vremenu trajanja sezonskih priprema. Raskid ugovora stupio je na snagu u utorak, 06. septembra. Vuku Borozanu želimo sve najbolje u nastavku njegove karijere”, poručeno je iz PPD Zagreba.

Borozan je 2017. godine osvojio Ligu šampiona sa Vardarom, onda je taj klub zbog dugovanja napustio u januaru, pet mjeseci prije nego će makedonski klub osvojiti svoju drugu titulu prvaka Evrope.

Bio je i u Veszpremu i Al Arabiju, a odlučio je i da ne igra za reprezentaciju Crne Gore, nakon brojnih kontroverzi.

Sada će morati da traži klub iako su već počela takmičenja u pojedinim ligama, uključujući i najjaču evropsku – Bundesligu.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *