Foto: Aleksandra Krupanič

Selektor vaterpolo reprezentacije Crne Gore Vladimir Gojković saopštio je spisak igrača koji konkurišu za meč posljednjeg kola evropskih kvalifikacija za Svjetsku ligu sa selekcijom Mađarske.

Utakmica je na program 9. marta u 19 časova na bazenu u Kotoru.

Na spisku su: Dejan Lazović, Marko Mršić, Aljoša Mačić, Marko Petković, Vasilije Radović, Vlado Popadić, Aleksa Ukropina, Bogdan Đurđić, Miroslav Perković, Savo Ćetković, Dušan Matković, Dušan Banićević, Darko Đurović, Dimitrije Obradović, Uroš Vučurović, Danilo Radović, Andrija Korać i Alen Isljamović.

Prvi duel dvije selekcije završen je pobjedom Mađarske u Đeru od 14:9. Podsjećamo, nakon odustajanja Rumunije, dogovorom dva Saveza i FINA, odlučeno je da dvije reprezentacije odigraju revanš u Crnoj Gori, nakon kojeg će biti poznato, ko će se sa prvog, a ko sa drugog mjesta, plasirati na završni četvrtfinalni turnir evropskih kvalifikacija za Svjetsku ligu.

Takođe, ulaz je slobodan za tribinu ISTOK. Broj mjesta je ograničen kapacitetom tribine, vrata dvorane za gledaoce za tribinu ISTOK biće otvorena od 17:30h.

Foto: Aleksandra Krupanič

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *