Ševaljević: Nešto se desilo, ugasila se iskra u nama

foto: RSCG, kolektiff, EHF Euro 2022

Kapiten crnogorske rukometne reprezentacije Vasko Ševaljević kazao je u razgovoru za Pobjedu da se “nešto desilo”, te da se “ugasila iskra” nakon tri sjajna meča i pobjeda nad Sjevernom Makedonijom, Slovenijom i Hrvatskom.

“Očigledno je da se na neki način ugasila iskra u nama. Umor je morao postojati, ali da li je došlo do premora, prezasićenosti, totalnog emotivnog pražnjenja, sve je pod znakom pitanja. Da se nešto desilo – jeste. Sve je još svježe, ali istina je da smo izgubili agresivnost. Borili smo se do zadnjeg atoma snage, međutim, postojala je razlika između prva četiri i posljednja tri meča”, kaže kapiten Lavova.

Plasman u glavnu fazu, borba za polufinale i utakmicu za peto mjesto su za ponos, kaže iskusni bek, ali ističe i da se može bolje.

“Koliko god treba da smo zadovoljni jer smo postigli nešto na što treba da budemo ponosni i što je obradovalo naciju, ostaje utisak da može još bolje. Mislim da ova generacija nije dala posljednju riječ jer je očigledno da postoji prostora za napredak i optimista sam po tom pitanju. Podigli smo ljestvicu dosta visoko i treba nastaviti u tom smjeru”, zaključuje Ševaljević.

foto: RSCG, kolektiff, EHF Euro 2022

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.