Sutjeska predstavila Dragana Radojičića: Ovaj klub zahtjeva samo vrh

Sutjeska je danas predstavila novog trenera. Očekivano, i ranije najavljeno, Dragan Radojičić zamijenio je Nikolu Rakojevića na klupi tima iz Nikšića.

Povratak je to na klupu tima sa stadiona kraj Bistrice za Radojičića, sa kojim je iskusni stručnjak osvojio prve dvije titule prvaka Crne Gore.

“Biće mi izuzetno teško da ponovim rezultate koje je napravio moj prethodnik Nikola Rakojević, moj, kako se kaže, stariji fudbalski brat, koji je za ove tri godine postigao zaista fenomenalne rezultate. To mi je dodatni motiv da sa ovim momcima i sa ovom dobrom ekipom, na terenu pokušamo da se vratimo u sam vrh, jer Sutjeska jednostavno traži samo taj rezultat. Takav plan mi je predočen i objeručke sam prihvatio taj poziv”, rekao je po potpisu ugovora Radojičić.

On je rekao i da je zadovoljan urađenim u prelaznom roku, te da nije gotovo sa pojačanjima u Sutjesci. Najavio je borbu za vrh.

“Daću svoj poslednji atom snage kao što sam i uvijek davao pored aut linije, a siguran sam da će momci da me prate na samom terenu, tako da ne bi trebalo da brinemo za uspjeh. Sigurno ćemo imati veliku podršku navijača ako ovo vrijeme to bude dozvolilo. To je ono što zaista želim, i još jednom ponavljam – zaista sam jako zadovoljan što sam opet u Sutjesci”, zaključio je Radojičić.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *