Legenda na klupi bivšeg šampiona Evrope: Sandro Sukno novi trener Primorca

Ono što se znalo već neko vrijeme danas je dobilo zvaničnu potvrdu. Sandro Sukno, legendarni hrvatski vaterpolista, novi je trener Primorca.

“Na čelu sa predsjednikom Janovićem krećemo u ozbiljnu organizaciju jer Primorac zaslužuje da se vrati na stare staze, kada je prije desetak godina bio i prvak Evrope”, rekao je po potpisu ugovora Sukno.

“Mislim da su ti momci jako talentovani, ali nažalost nijesu imali uslove za rad, tako da primarno očekujemo skoro otvaranje bazena, kako bi mogli organizovati cijelu strukturu kluba i krenuti ozbiljno da radimo. U dogledno vrijeme očekujemo postizanje rezultata u igri, što je najbitnije u sportu. Želja nam je da pobjeđujemo”, ističe Sukno.

Predsjednik Primorca Mlađan Janović kaže da dolazak Sukna pokazuje namjeru da se tim iz Kotora vrati na staze uspjeha.

“U dogovoru sa sportskim direktorom Antoniom Petrovićem, procjenili smo da je Sukno pravi izbor. Vjerujemo da će pored ozbiljnog i predanog rada dodatni stimulans mladoj ekipi u prvom timu biti i to što za trenera imaju vaterpolo legendu poput Sandra Sukna”.

“Ovim potezom takodje pokazujemo i da smo odlučni u namjeri da “Primorac” vratimo na staze uspjeha. Svjesni smo da nam predstoji dug put ali i uvjereni da upornim radom i ovakvim vaterpolo imenima možemo uspjeti”.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *