Stojković o izdaji reprezentacije: Ponosan sam, Savićević je podržao moju odluku

fscg

Ljubiša Tumbaković, Mirko Ivanić i Filip Stojković šokiraili su prije 11 mjeseci Crnu Goru, kada su na dan utakmice sa Kosovom saopštili da ne žele da budu na terenu u tom meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo i izdali navijače, ali i čelnike Fudbalskog saveza Crne Gore.

Pomenuta trojka od tog dana više nije dio crnogorskog nacionalnog tima, a desni bek Rapida Stojković u razgovoru za austrijski SPOX Austria kazao je da je srećan odlukom koju je donio, te da je imao podršku predsjednika FSCG Dejana Savićevića.

“Jako sam srećan što nijesam igrao tu utakmicu. Ponosan sam na tu odluku. Ponovo bih isto uradio. Crna Gora mi je mnogo dala. Mnogo lijepih uspomena imam na tu zemlju i reprezentaciju. Ne žalim što sam igrao za tu državu”.

“Međutim, žao mi je što nijsam bio strpljiviji i čekao poziv srpske federacije. Za Savićevića imam samo reči hvale. Odlično se slažemo. Naravno, uoči meča sa Kosovom smo imali intenzivnu raspravu. Međutim, podržao me je u svakoj odluci, pa i toj. Znao je da moram da se vratim u klub”, kazao je Stojković.

foto: FSCG

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *