Milić srećan zbog prelaska u Dinamo: Da slavimo moj odlazak i duplu krunu

Stefan Milić, 19-godišnji kapiten Budućnost, nastaviće karijeru u zagrebačkom Dinamu.

Milić će nastaviti da nastupa za podgorički tim do kraja sezone kao pozajmljeni igrač. Budućnosti će pripasti obeštećenje u vrijednosti od pola miliona eura, kao i 20 odsto od narednog transfera igrača u drugi klub iz Dinama.

“Želio bih ovom prilikom da čestitam kako Stefanu tako i Upravnom odboru na dobro obavljenom poslu i potpisivanju ugovara našeg igrača sa GNK Dinamo Zagreb. To je iz više razloga dobro obavljen posao jer upravo u ovom trenutku su zadovoljene sve tri “strane” koje su učestvovale u razgovorima, odnosno dogovoru oko potpisivanja. Hvala Stefanu pre svega i puno sreće u nastavku nadamo se njegove uspešne karijere”, poručio je sportski direktor Zvezdan Milošević.

Milić je sa jedanaest godina stigao u Budućnost, prešavši tako put od pionira do kapitena prvog tima. Odatle i ne čudi velika ljubav prema klubu, a zalaganje i trud su prepoznatljive osobine njegovog pristupa ovom sportu.

“Srećan sam što sam postao igrač Dinama iz Zagreba. Hvala ljudim iz kluba što su izašli u susret, predsjedniku Mijaču i svim zaposlenima. Što se tiče mene, sad mislim samo na Budućnost, kako da igram što bolje i pomognem sebi i saigračima. Nadam se da ćemo na kraju sezone slaviti moj odlazak i duplu krunu”,, izjavio je Milić za sajt Budućnosti.

On će potpisati ugovor na pet godina.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *