Vujović za CGsport: Oporavak u Crnoj Gori teče lakše, bez žurbe pa pun gas!

Četiri dana pred prvu utakmicu na Evropskom prvenstvu, rukometaši Crne Gore dobili su težak udarac. Najbolji strijelac selekcije Miloš Vujović zbog povrede morao je da otkaže selektoru Roganoviću.

Mjesec dana kasnije Vujović je i dalje u procesu oporavka.

“U Crnoj Gori sam, ovdje sam započeo proces oporavka i mislim da sam napravio pravi potez. Sve je puno lakše uz podršku porodice i prijatelja. Tu je pozitivna energija koja je ključ uspjeha, naravno, uz veliki trud i profesionalno vođenje oporavka od strane Andrije Damjanovića”, kaže za CGsport sjajno krilo našeg tima.

Član mađarske Tatabanye dodaje i proces naporan, ali i da će ostati u Crnoj Gori dok ne bude potpuno spreman.

“Svakog drugog dana sam na terapijama u Podgorici. Ostalim danima treniram u teretani kako bih zadržao snagu mišića i kondiciju. Osjećam veliko poboljšanje i na pravom sam putu”.

Datum povratka na teren zbog nezgodne povrede se ne može tačno odraditi, ali budući igrač Fuchse Berlina ponovo ističe da neće žuriti.

“Datum povratka se ne može precizirati, jer je ova vrsta povrede specifična i zahtjeva duži odmor. Moja procjena je za nekih mjesec i po, dva. Ne smije da žurim. Propustio sam mnogo i ne bih da ponovim istu grešku, pa da mi se vrati povreda. Kada budem potpuno ozdravio, onda ću na teren i u punom gasu u nove pobjede”, zaključio je Vujović.

foto: Bojana Mentović, CGsport

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *