Jovetić: Veoma sam srećan, nijesam razmišljao o napuštanju fudbala jer je to ono što najviše volim

as monaco

Stevan Jovetić protiv Angersa je prvi put bio starter u Ligi 1 i odmah pokazao kakav je majstor.

Kapiten crnogorske reprezentacije postigao je jedini gol u trijumfu nad timu čije boje brani Danijel Petković, a u subotu se očekuje da ponovo predvodi napad “kneževa”, u duelu sa Amiensom.

Monaco je u novu godinu ušao sa novim trenerom, Robertom Morenom, sa kojim popularni Joveta uživa da radi.

“Mnogo mi se sviđaju ideje koje ima trener. On forsira igru, želi da lopta bude kod nas, što je veoma važno za Monako. Robert je sa nama oko mjesec i po i mislim da je već donio mnogo dobrih stvari”, rekao je Jovetić na press konferenciji, prenose “Vijesti“.

Dva puta je 30-godišnji napadač kidao ligamente koljena, no klasa i majstorstvo nijesu pretrpjeli štetu.

“Veoma sam srećan što sam opet na terenu i što igram sve više. Osječam se dobro, veoma sam pozitivan. Imao sam svije teške povrede u prošlosti, ali ne bih rekao da je riječ o lošoj sreći. Normalno je da igrač bude povrijeđen dva puta, jer se danas igra čvrst fudbal. Sve sam ostavio iza sebe. Radio sam naporno i na fizičkom planu, osam sati dnevno. Posebno sam se spremao psihički. Vrlo sam oprezan sada, kako se ne bih opet povrijedio”.

Iako su iza njega teška vremena, reći zbogom fudbalu nikada nije bila opcija.

“Nikada nijesam ni pomislio o tome. Mnogo volim sport kojim se bavim. Smatram da sam srećan čovjek, jer imam šansu da radim ono što najviše volim”, zaključio je Joveta.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *