Mlada reprezentacija Crne Gore poražena je od Španije u trećem kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Aktuelni šampion Starog kontinenta opravdao je ulogu favorita na svom terenu, ponajviše zahvaljujući dvostrukom strijelcu Daniju Olmu. Fudbaler zagrebačkog Dinama rano je postigao golove koji su ,,crvenoj furiji“ trasirali put do trijumfa.

Prvi gol postigao je već u trećem minutu, dok je 12. postavio i konačan rezultat. Crna Gora je najbolju šansu na utakmici imala u 43. minutu, ali je Marko Kordić loše šutirao nakon asistencije Ilije Vukotića

Tri minuta nakon povratka sa odmora u prilici je bio i Nikola Krstović, koji je iz dobre pozicije šutirao pravo u golmana.

“Odigrali smo dobru utakmicu, posebno ako se ima u vidu protiv kakve ekipe smo igrali. Ipak su to igrači koji igraju u najjačim klubovima iz Primere. Nijesmo se predavali, nijesmo bili u podređenoj situaciju, a bili smo veoma borbeni. Uz to, napravili smo i nekoliko dobrih situacija za gol, mada su nas dva rana gola prilično poremetili. Ipak, uprkos nekim našim greškama, njihov kvalitet je došao do izražaja. Okrećemo se narednim mečevima, gdje igramo sa protivnicima ravnima sebi. Tu treba da tražimo našu šansu”, kazao je selektor Miodrag Vukotić.

Naredni meč u grupi 6 ,,sokoli“ igraju 10. oktobra, protiv Sjeverne Makedonije u Podgorici.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *