Rakojević: Linfield ekipa za poštovanje, treba da budemo oprezni

sk slovan

Fudbaleri Sutjeske već su ispisali istoriju crnogorskog fudbala, a priliku da dodaju novo poglavlje imaće već sjutra, kada će na stadionu pod Goricom dočekati Linfield.

Šampion Sjeverne Irske je poluamaterski klub, ali i klub koji zaslužuje poštovanje, kaže strateg Nikšićana Nikola Rakojević.

“Navikli su da osvajaju trofeje u domaćem prvenstvu, imaju preko sto osvojenih trofeja i to je za poštovanje. Ekipa su koja zahtjeva da pristupimo kako treba i da ne razmišljamo da su oni lošiji od ekipa sa kojim smo do sada igrali”, kazao je popularni Peco, te nastavio:

“Treba da budemo oprezni i da ih analiziramo, što smo i uradili koliko je u našoj moći. Ono što ponavljam uvijek, računi se svode na terenu”.

Pročitajte i:

Ukoliko eliminiše Linfield, Sutjeska može ponovo protiv APOEL-a!

Sutjeska će igrati bez Boža Markovića, vraća se Bulatović, a Branislav Janković dodao je kako “veliki broj mečeva nije opravdanje”, te da će on i saigrači “morati da odrade posao kako treba”.

Meč Sutjeska – Linfield se igra u Podgorici od 20.15 časova zbog činjenice da stadion kraj Bistrice ne ispunjava potrebne uslove.

foto: SK Slovan

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *