Košarkaškom savezu od Elektroprivrede 100.000 eura

Elektroprivreda Crne Gore i u narednoj godini biće partner Košarkaškog saveza.

Na jučerašnjoj pres konferenciji organizovanoj za početak priprema naših košarkaša uoči Svjetskog prvenstva potpisan je novi, osmi ugovor između EPCG i KSCG vrijedan 100.000 eura.

Ugovor o sponzorstvu potpisali su rukovodilac Sektora za korporativne komunikacije, Rajko Šebek i predsjednik Košarkaškog saveza, Veselin Barović.

”Već osmu godinu Elektroprivreda Crne Gore je jedan od glavnih sponzora Košarkaškog saveza. Prošle godine, kada smo potpisali sličan ugovor, poželjeli smo im uspjeh u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo. Istorijski san se ostvario a razultata nema bez kvalitetnog rada ali i ovakvog vida podrške. Rezultati nacionalnih selekcija svakako zavrjeđuju pažnju zato nastavljamo saradnju, i u kontinuitetu, po osmi put, potpisujemo sponzorski ugovor“’, rekao je Šebek.

Produžetkom saradnje zadovoljan je bio i predsjednik Saveza, Veselin Barović.

”Elektroprivreda ima povjerenje u nas, prati nas redovno od samog početka. Kao federacija se trudimo da ukazano povjerenje opravdamo. Ne radi se samo o prvom timu u muškoj i ženskoj konkurenciji, već našim svim selekcijama”, izjavio je Barović.

Šebek je u ime EPCG košarkašima poželio uspješne pripreme i dobru igru na Svjetskom prvenstvu koje se održava u Kini u periodu od 31. avgusta do 15. septembra.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *