Gojković: Izgubili smo mečeve u kojima nijesmo bili lošiji protivnik, to je ozbiljno pitanje

wpolo

Vaterpolisti Crne Gore porazom su završili takmičenje na Svjetskom prvenstvu. “Ajkule” su na kraju prvenstva zauzele deseto mjesto.

“Ponovilo se sve što smo imali tokom takmičenja, pa iako vam kažem da je izuzetno teško igrati ovakve utakmice. Loš početak utakmice, primili smo dosta lakih golova, poslije toga smo napravili reakciju, preuzeli kontrolu, i opet izgubili meč. Posljednjih dana dosta razmišljam o svemu tome, šta se dešava, i definitivno da se neke stvari ponavljaju. Ne mogu reći da smo danas bili dominantni kao u prethodnim utakmicama, ali kad smo mogli da riješimo utakmicu, nijesmo je riješili”, rekao je nakon meča selektor Vladimir Gojković.

On je kazao da je “veliki broj kikseva ozbiljan problem”.

“Htjeli smo da završimo takmičenje pobjedom, ne mogu da kažem da neko nije želio. Javila se ta želja kasnije još više, energija malo kasno… Svaki dan pričamo nešto novo, neki novi zaključak, ali se u suštini vrtimo oko istog. Nije dobro što smo imali veliki broj kikseva u proteklom periodu, u utakmicama u kojima nijesmo bili lošiji protivnik. Izgubili smo te mečeve, i to je za nas ozbiljno pitanje”, zaključio je selektor Gojković.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *