Radičević: Ova ekipa zaslužuje plasman na Svjetsko prvenstvo

jovanka radicevic

Važan meč igra se sjutra za naše “lavice”. Rukometašice će u Nikšiću odigrati revanš baraža za plasman na Svjetsko prvenstvo sa Češkom, a sem vize za ovaj šampionat, u igri je i prilika da se osigura učešće na Olimpijskim igrama 2020. godine.

Nakon poraza u prvom meču u Mostu od 26:24, izabranice Pera Johanssona spremne su da pred svojom publikom pruže bolju partiju.

“Mislim da nijesmo bili na maksimalnom nivou u prvom meču. To smo vidjeli na analizama. Znamo da su na svakoj poziciji kvalitetne, ali vjerujem u svoju reprezentaciju, imamo iskustvo igranja ovakvih utakmica, znamo šta će nam donijeti atmosfera u Nikšiću. To će biti dodatni motiv i ako ispoštujemo sve dogovore i budemo na 100% pobjeda neće doći u pitanje”, kaže Jovanka Radičević.

[wp_ad_camp_1]

Sjajno krilo ističe najpoznatije oružje “lavica” – odbranu.

“Odbrana je naša najjača snaga, da igramo jače odbranu nego tamo, jer smo vidjeli da u nekim situacijama nijesmo reagovali kako znamo i umijemo, ali sigurna sam da će nas ponijeti želja i atmosfera”.

“Sigurna sam da će dvorana u Nikšiću biti ispunjena do posljednjeg mjesta i da ćemo doći do pobjede i plasmana na Svjetsko prvenstvo jer ova ekipa to zaslužuje”, zaključila je Radičević.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *