Milovan Sekulović za CGsport.me: Najteža borba u karijeri, cilj osvajanje titule prvaka svijeta!

milovan sekulović instagram, privatna arhiva

Crnogorski profesionalni boks u subotu je dobio novu zvijezdu. Iako još uvijek nije napunio 19 godina, Milovan Sekulović pokazao inteligenciju i mirnoću koje krase velike šampione.

Pred svojom publikom, na Trgu nezavisnosti, Sekulović je pružio nastup večeri, te odlukom sudija savladao opasnog Gruzijca Beka Mukhulishvilija.

Iako je do sinoć imao skor od sedam pobjeda i šest poraza, Mukhulishvili je pokazao boksersko znanje, te da je bolji nego što mu to rejting govori. Ipak, nije uspio da ugrozi Sekulovića, koji je pametnim nastupom držao eksplozivnog i snažnog protivnika na distanci, konstantno ga pogađajući prednjom rukom, uz neke sjajne eskivaže.

[wp_ad_camp_1]

“Prije svega zahvalio bih se publici koja je došla da nas podrži uprkos lošem vremenu. Ovo mi je bio najteži meč u profesionalnoj bokserskoj karijeri. Protivnik iz Gruzije je bio veoma jak i čvrst. Od početka sam sprovodio taktiku koju smo ja i moj trener Dragan Đuričković isplanirali i imao sam kontrolu meča. Drago mi je što sam se dokazao pred svojom publikom”, rekao je za CGsport.me Sekulović.

Iako ne zna kada će ponovo u ring, momak rođen 2000. godine zna šta mu je prvi cilj.

“Nastavljam dalje da radim i treniram. Moj prvi cilj je da osvojim titulu omladinskog prvaka svijeta do 23 godine”, zaključio je Sekulović.

Njegov nastup pobrao je pohvale i stručne publike, pa su tako i komentator i stručni konsultant, inače bokser, “Arena sport” televizije bili oduševljeni njegovim nastupom.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *