Sanja Vujović: Bez razmišljanja sam prihvatila ponudu Budućnosti

handball-planet sanja damjanovic vujovic

Rukometašice Budućnosti u narednoj sezoni biće jače za iskusnog beka i reprezentativku Srbije Sanju Vujović, poznatiju pod djevojačkim prezimenom Damjanović.

Vujović je doputovala u Podgoricu gdje će narednih dana odraditi testiranja sa kondicionim trenerima. Osjeća se dobro, uželjela se rukometa i iščekuje velike stvari sa podgoričkim klubom. U razgovoru za “Pobjedu” navela je da izbor da dođe u Budućnost nije bio težak.

“Nijesam se premišljala, prije svega zato jer je veliki izazov. Nekako sam se uvijek vodila osjećajem, a za Budućnost je bilo odmah i znala sam da je to to. Bez razmišljanja i sa radošću pristala sam da dođem”.

[wp_ad_camp_1]

“Želim da napomenem da je prioritet sin Viktor, a nije lako uklopiti obaveze. Kako je suprug Stevan sa Cetinja, bilo mi je u glavi da će uvijek neko moći da uskoči u pomoć. Znam da ću biti rastrećenija, nego da sam u Ruminiji i da tražim bebisiterku Rumunku. Ali, prije svega, što se tiče rukometa, to je bilo to. Poklopilo se sve”, rekla je Vujović za “Pobjedu“.

Vujović ističe i da je primarni cilj u narednoj sezoni plasman na fajnl-for.

“Ne volim da prognoziram. Bitno je da sve budemo zdrave i da imamo rotaciju. A taj primarni cilj, koliko sam mogla da osjetim, je fajnal-for. Znamo svi daje F4 takav sistem da svako svakoga može da dobije. Samo da dođemo do završnog turnira, onda ćemo pričati o narednom cilju”.

Ona je istakla i da ne vjeruje kako će imati problema da se uklopi u sistem Dragana Adžića,  uprkos činjenici da je pauzirala godinu i tri mjeseca.

foto: handball-planet

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *