U nedjelju kreće finalna serija plej-ofa za odbojkaše

oscg.me

U nedjelju u budvanskom Mediteranskom sportskom centru počinje plej-of serija za odbojkaše. Nakon nekoliko godina, u finalu su ponovo klubovi iz Budve i Podgorice, tačnije OK Budva i OK Budućnost Capital Plaza.

Budvani su favoriti, jer su savladali Budućnost u svim mečevima tokom sezone, no trener Podgoričana Balša Radulović ističe kako će njegovi izabranici dati sve od sebe da naprave brejk već u prvom meču.

“Nakon velikog fizičkog i emotivnog pražnjenja u polufinalnoj seriji dobro nam je došao mini odmor. Siguran sam da su se igrači uželjeli utakmica i da će uživati u svakom poenu ove finalne serije. Naspram sebe imaćemo izuzetno kvalitetnu ekipu Budve koja nas je ove sezone savladala u svim mečevima, ali vjerujem da je došlo vrijeme i to da promijenimo”.

“Očekujem pravi odbojkaški ambijent, kvalitetnu utakmicu dostojnu finala i renomea naša dva najuspješnija kluba, a mi ćemo dati sve od sebe da već na prvoj utakmici ostvarimo brejk i napravimo prvi od tri koraka ka šampionskoj tituli” izjavio je trener ekipe Budućnost Capital Plaz.

Trener domaćina prvog meča Vladimir Vasović kazao je kako želi da njegova ekipa na pravi način otvori finalnu seriju.

“Stigli smo do kraja sezone, preostao je još taj poslednji, najteži korak da u potpunosti ostvarimo svoje ovogodišnje ambicije. Sigurno da i ekipa Budućnosti u ove duele ulazi sa istim ciljem, pokazavši dosadašnjim igrama da im je mjesto u finalu prvenstva u potpunosti zasluženo”.

“U ovaj meč ulazimo maksimalno spremni, sa željom da uz svoje navijače na pravi način otvorimo ovu finalnu seriju” kazao je trener ekipe Budvana.

Meč u Mediteranskom sportskom centru počinje u 18 časova.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *