“Lavovi” sjutra ponovo sa Dancima, Landin najavljuje pobjedu!

cgsport

Nakon istorijskog podviga i pobjede nad olimpijskim i svjetskim šampionom, rukometaši Crne Gore sjutra (subota) igraće novi duel sa Danskom, ovog puta u Kopenhagenu.

Pobjeda od 32:31 nad Hansenom i drugovima šokirala je rukometni svijet, ali i same Dance. Selektor najboljeg rukometnog sastava današnjice Nikolaj Jacobsen tako je u svlačionici držao dug govor svojim igračima uoči konferencije za novinare nakon meča u “Morači”, pa nema sumnje da će zemlja rukometa željeti da popravi utisak na svom terenu.

“Crna Gora je zasluženo pobjedila. Dali su nam 32 gola što je nedopustivo. Mi smo odigrali loše u oba pravca”, rekao je nakon meča u Podgorici Jacobsen.

Landin najavljuje pobjedu

Podbacio je i prvi čuvar mreže Danaca i jedan od najboljih golmana svijeta proteklih desetak godina, Niklas Landin.

“Nije to bio dobar meč sa naše strane. Odigrali smo loše u odbrani, na Svjetskom prvenstvu smo dobijali duele jedan na jedan, dok to u Podgorici nije bio slučaj”, rekao je Landin, te dodao:

“Okrećemo se meču u Danskoj, da im pokažemo drugačiju igru u odnosu na duel u Crnoj Gori. Želimo pobjedu”.

Meč u Kopenhagenu počinje od 20:15 časova, a sat i po ranije igraju Farska Ostrva i Ukrajina. Ukrajina je prvi meč na svom terenu riješila u svoju korist 30:19.

foto: CGsport.me

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *