Bulatović: Moramo da vjerujemo, možemo da nadoknadimo minus!

zrkb

Rukometna čuda su moguća, što je pokazala i naša muška rukometna reprezentacija protiv Danske. Isto mogu uraditi i rukometašice Budućnosti u Norveškoj, kaže Katarina Bulatović.

Sjajni desni bek uoči puta u Kristijansad u razgovoru sa novinarima rekla je da vjeruje kako Budućnost može nadoknaditi minus pet iz prvog meča u “Morači”.

“Moramo da vjerujemo da možemo da nadoknadimo minus iz prvog meča. Potrebna nam je hladna glava, ne smijemo da zaboravimo rezultat iz Podgorice, ali moramo da odigramo u Norveškoj kao da krećemo od nule. Kao što je Vajpers pobijedio u Podgorici, tako možemo i mi u Kristijansandu. Čuda su moguća, to su pokazali naši rukometaši protiv Danske, ali i prošle sezone između Bukurešta i Meca, bilo je devet ili deset golova razlike, pa je na kraju bilo neizvjesno”, kazala je Bulatović, prenosi “MINA”.

Ona je istakla da ih Vipers nije iznenadio u prvom meču u Podgorici.

“Nijesu nas iznenadili, radili su sve što smo spremali, ali mi nijesmo ispoštovali ono što smo trenirali. Danas u rukometu nema nedostižne razlike, ali prije svega moramo da vjerujemo u to”, rekla je Bulatović.

Meč u Kristiansandu igra se od 18:15 časova.

foto: zrkb.me

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *