Jovović: Očekujem tešku utakmicu, ali vjerujem u pobjedu

fscg trening foto: fscg

Fudbaleri Crne Gore nastavili su pripreme za start kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020. godine. U utorak su odradili treći trening u sklopu priprema za mečeve sa Bugarskom i Engleskom, uoči kojeg se medijima obratio Vladimir Jovović.

Vezista češkog Jabloneca kazao je kako je uvjeren u dobar rezultat na startu kvalifikacija.

“Mi smo ekipa sa dobrom igrom u oba smjera, dobro napadamo i dobro se branimo. Pokušaćemo da sprovedemo zamisli selektora i to bi trebalo da nam donese povoljan rezultat. Vjerovatno će Bugarska, pošto igra na svom terenu, krenuti malo agresivnije, ali mi smo tu da im se suprotstavimo i vratimo se kući sa dobrim rezultatom, zašto ne i sa tri boda. Kada igrate za reprezentaciju, očekivano je da u svakom meču idete na pobjedu. Mi smo najbolje što Crna Gora, zašto ne bismo išli na pobjedu u svakom meču. Ostaje nam da se spremimo za utakmicu, svi smo sigurni da možemo da ostvarimo dobar rezultat, kazao je Jovović.

O meču u Sofiji kaže da očekuje tešku i tvrdu utakmicu.

“Očekuja nas veoma teška utakmica. Reprezentacija Bugarske je kvalitet pokazala i tokom Lige nacija. Nemaju neka zvučna imena kao što su imali ranije, ali igraju dobar fudbal. Većina igrača dolazi iz bugarske lige, koja je dosta jaka”, istakao je ofanzivac Crne Gore.

Kadrovski problemi su ono što često obilježi okupljanja ,,sokola“.

“Mnogo je povreda i raznih dešavanja u klubovima na koje ne možemo da utičemo. Na nama je da treniramo što bolje i da dajemo maksimum. Od fudbala živimo i tu se najbolje dokazujemo. Na trenerima je da odluče koliko smo spremni, to ostaje u klubu. Siguran sam da će svi igrači dati sve od sebe za nacionalni dres. Svi igrači koji su prisutni posjeduju kvalitet i taj kvalitet mora da dođe do izražaja”, poručio je Jovović.

foto: fscg.me

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *