Žakelj: Nivo koji želim; Obradović: Vratili smo Budućnost u život, da ih dočekamo na sportski i prijateljski način

0

Velika drama je viđena u Morači, velika borba, ali na kraju čini se zaslužena pobjeda našeg tima koji je dugo vodio i imao plus devet u finišu meča.

foto: Filip Roganović, KK Budućnost VOLI

Košarkaši Budućnost Volija savladali su Partizan 74:73 i izborili majstoricu u Beogradu!

Velika drama je viđena u Morači, velika borba, ali na kraju čini se zaslužena pobjeda našeg tima koji je dugo vodio i imao plus devet u finišu meča.

Donosimo izjave nakon meča.

Andrej Žakelj

“Htjeli smo da pred našom izvrsnom publikom pobijedimo Partizan. Imali smo neke greške, ali smo igrali na nivou koji želim. Pristup i karakter su bili tu, u nekim situacijama smo pravili greške. Trudićemo se da ponovimo ovo i u Beogradu”.

“Ni mi ni oni nijesmo imali šuterski dan, bile su i dobre odbrane na obje strane. Mislim da smo i taktički izveli dobro neke stvari”.

Petar Popović

“Velika pobjeda za nas u lijepoj atmosferi. Ovu pobjedu posvećujemo čika Mišu koji je bio dio našeg tipa. Fali nam i nedostaje nam. On je u teškom zdravstvenom stanju i ovo je pobjeda za njega. Mišoni, volimo te”!

Željko Obradović

“Čestitam Budućnosti na pobjedi. Igrali smo dobro, ali smo imali pet izgubljenih lopti na plus šest i vratili ih u meč. Neke teške situacije smo ubacali, neke otvorene šuteve. Imali smo loše procente šuta za tri poena i to je to. Spremamo se za sljedeću utakmicu i pozivam navijače da se i u Beogradu ponašaju fer i korektno. Treba da se ponašaš fino i pristojno, i to je to. Bolji tim treba da ide u polufinale”.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *