foto: MatchLens.me

Rukometašice Crne Gore poražene su od Slovenije u meču odluke za plasman na Olimpijske igre!

Lavice su u posljednjem meču turnira u Ulmu izgubile 30:26, i sa dva poraza (Njemačka i Slovenija) i blijedom pobjedom nad Paragvajem (28:24) završile na trećem mjestu u grupi i ostale bez Olimpijskih igara!

Tako je prekinut niz od tri učešća na najvećoj svjetskoj sportskoj smotri.

Donosimo prve izjave nakon meča koje su selektorka i igračice dale za RTCG.

Bojana Popović

“Ostaje veliki žal. Ponosna sam na djevojke kako su sarađivale sa mnom ove prethodne tri-četiri godine. Nijesu se ove mlade djevojke izborile sa pritiskom koji nosi ovaj meč. Imali smo dobru i kompletnu ekipu ispred sebe. Slovenija je bila bolja, mi smo bili bez beka šutera. Ispred naših djevojaka je budućnost i želim im svu sreću”.

“Reprezentacija je donosila i tek će donositi radost jer su to mlade igračice. Teško je biti na dvije strane, za mene je to sada previše. Moj plan je bio da i pred Olimpijske igre prepustim ovo nekom drugom. Čeka nas ozbiljan posao i u Budućnosti, a teško je biti na dvije strane”.

Itana Grbić

“Jako je teško pričati. Svi smo tužni, svjesni da je sljedeća šansa za četiri godine. Propustili smo šansu. Niko nije ovo želio više od nas. Teško je bilo suzbiti emocije. Slovenija je zasluženo prošla. Svaka cura je dala maksimum, a taj maksimum je donio da ne idemo na Olimpijske igre. Ovo je trenutna realnost”.

1 thought on “Popović najavila odlazak, Grbić: Teško je…

  1. A idi Bojana, dobro si se śetila. Idi u penziju, zabavljaj se sa familijom, ne unistavaj rukomet vise

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *