Prosinečki objavio prvi spisak: Provjerene snage, poziv Dreškoviću

0

Hrvatski stručnjak objavio je listu od 25 igrača na koje računa za martovske prijateljske utakmice sa najboljim selekcijama Bjelorusije i Sjeverne Makedonije.

foto: FSCG

Selektor seniorske reprezentacije Crne Gore Robert Prosinečki objavio je svoj prvi spisak.

Hrvatski stručnjak objavio je listu od 25 igrača na koje računa za martovske prijateljske utakmice sa najboljim selekcijama Bjelorusije i Sjeverne Makedonije.

Novo ime na spisku u odnosu na prethodne kada je Miodrag Radulović vodio Sokole je Meldin Drešković.

“Prvo okupljanje reprezentacije od mog dolaska na mjesto selektora donosi nam osam dana za kvalitetan rad i dvije prijateljske utakmice za provjeru pozvanih igrača. Iskoristićemo ovaj period za detaljno upoznavanje sa igračima i njihovim mogućnostima, za rad na taktičkim detaljima i zahtjevima koji će karakterisati igru reprezentacije Crne Gore u narednom periodu. Radujem se početku rada sa igračima i vjerujem da ćemo na pravi način iskoristiti vrijeme koje je pred nama”, rekao je Prosinečki.

golmani: Milan Mijatović (Željezničar Pančevo, Srbija), Danijel Petković (Kišvarda, Mađarska), Matija Šarkić (Milvol, Engleska);

odbrambeni igrači: Stefan Savić (Atletiko Madrid, Španija), Adam Marušić (Lacio, Italija), Marko Vešović (Karabag, Azerbejdžan), Risto Radunović (FCSB, Rumunija), Igor Vujačić (Rubin, Rusija), Marko Vukčević (Varaždin, Hrvatska), Andrija Vukčević (Huarez, Meksiko), Marko Tući (Gangvon, Južna Koreja), Meldin Drešković (Debrecin, Mađarska);

vezni igrači: Vladimir Jovović (Sogidana, Uzbekistan), Marko Janković (Karabag, Azerbejdžan), Marko Bakić (OFI, Grčka), Driton Camaj (Kišvarda, Mađarska), Stefan Lončar (Debrecin, Mađarska), Edvin Kuč (Balkani, Kosovo), Viktor Đukanović (Hamarbi, Švedska), Andrija Radulović (Vojvodina, Srbija),

napadači: Stevan Jovetić (Olimpijakos, Grčka), Stefan Mugoša (Inčon junajted, Južna Koreja), Milutin Osmajić (Preston, Engleska), Nikola Krstović (Leće, Italija), Dušan Bakić (Omonija, Kipar).

Reprezentacija Crne Gore okupiće se 18. marta u Antaliji, gdje će se pripremati za prijateljske mečeve sa Bjelorusijom (21. mart) i Sjevernom Makedonijom (25. mart).

Dan ranije, u nedjelju 17. marta, održaće se konferencija za medije na kojoj će selektor Prosinečki govoriti o predstojećem okupljanju i prijateljskim mečevima.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *