I Hrvati u čudu: Niko ne zna zašto je poništen gol Crne Gore!

Najpopularniji tamošnji portal navodi da je i komentator HRT-a bio u čudu.

šut Đura Radovića: Screenshot, SportKlub

Crnogorski vaterpolisti su nakon peteraca pobijedile Hrvatsku15:13, ali im to nije bilo dovoljno za direktan plasman u četvrtfinale, pa će igrati u osmini vjerovatno sa Njemačkom koja danas igra sa Izreaelom, i ide kao drugoplasirana ukoliko pobijedi, ili izgubi nakon peteraca, uz trijumf Srbije nad Maltom.

Tim Vladimira Gojkovića pri rezultatu 11:11 u regularnom dijelu postigao je gol preko Đura Radovića, ali su ga sudije poništile.

U našem timu su uvjereni da je Đuro Radović bio van šest metara i tako imao pravo da šutira poslije faula. Nezadovoljni igrom svog tima, i u Hrvatskoj pišu o kontroverznoj odluci.

“Najprije su sudije na nešto više od dvije minute prije kraja isključili Vlada Popadića bez prava zamjene pa je Hrvatska do kraja stalno imala igrača više. Nije to iskoristila, a 19 sekundi prije kraja kod rezultata 11:11 sudije su poništile gol Đura Radovića a da nikome nije bilo jasno zbog čega”, piše Index.hr.

Najpopularniji tamošnji portal navodi da je i komentator HRT-a bio u čudu.

“Navodno je bio povrijeđen prostor od šest metara prije šuta. Klupa Crne Gore je pobjesnila, selektor Vladimir Gojković se hvatao za glavu, neko od Crnogoraca je i isključen, čak se i komentator HRT-a čudio, no odluka je ostala nepromijenjena. Da je taj gol bio priznat, Hrvatska bi pala na treće mjesto”, zaključuje se u tekstu. 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *