Nina Bulatović ponovo u Budućnosti, produžen ugovor i sa golmankom

Nakon odličnih izdanja u dresu reprezentacije na nedavno završenom Svjetskom prvenstvu, Bulatović je donijela odluku da se vrati u Budućnost.

http://zrkb.me

Ženski rukometni klub Budućnost Bemax i dalje je aktivan na tržištu i nastavlja sa formiranjem tima za narednu sezonu.

“Dogovoren je nastavak saradnje sa jednom od najboljih igračica iz aktuelnog sastava, a možemo da objavimo i jedan povratak u redove dvostrukog šampiona Evrope”, navodi se u saopštenju Plavih

Armelle Attingre i naredne sezone će biti na golu Budućnosti Bemax, a plavi dres ponovo će obući desno krilo naše reprezentacije Nina Bulatović.

Attingre je u Budućnosti Bemax od avgusta 2020. godine. Francuskinja, rođena u Obali Slonovače, u protekle tri i po sezone imala je sjajna izdanja u EHF Ligi šampiona i spada u red najboljih čuvarki mreže u Evropi.

Nakon odličnih izdanja u dresu reprezentacije na nedavno završenom Svjetskom prvenstvu, Bulatović je donijela odluku da se vrati u Budućnost nakon što je prije početka ove sezone potpisala za rumunsku Glorija Bistricu.

Prethodno su angažovana tri pojačanja – u Budućnost se vraćaju crnogorske reprezentativke Jelena Despotović i Đurđina Jauković, a iz Rostov Dona stiže Ruskinja Valerija Kirdjaševa.

“U timu za narednu sezonu će biti još nekoliko crnogorskih reprezentativki – Ivona Pavićević, Ivana Godeč, Anastasija Marsenić i Nađa Kadović, čime dvostruki šampion Evrope potvrđuje da želi da bude temelj nacionalnog tima, osvajača bronzane medalje sa posljednjeg EHF Euro 2022 i sedmog mjesta na nedavno završenom Svjetskom prvenstvu”, zaključuje se u saopštenju Budućnosti.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *