Budućnost i Raičević se dogovorili, sporazumno raskinut ugovor

Raičević je, podsjetimo, prije Svjetskog prvenstva tužila klub za neisplaćene zarade u sezoni koju je propustila zbog trudnoće.

foto: ŽRK Budućnost

Rukometni klub Budućnost i Milena Raičević postigli su dogovor i sporazumno raskinuli ugovor.

To je u ponedjeljak saopštio podgorički klub, koji navodi da će Milena Raičević preći u drugi klub.

“Ženski rukometni klub Budućnost Bemax i Milena Raičević sporazumno su raskinuli ugovor, nakon što se bivša kapitenka obratila klubu sa zahtjevom za sporazumni raskid ugovora, zbog prelaska u drugi klub. Ne željeći da bude prepreka u njenoj daljoj karijeri i angažmanu u novoj sredini, ŽRK Budućnost Bemax donio je odluku da prihvati zahtjev Raičević. Raičević je dobila zeleno svjetlo da bez obeštećenja potraži novu sredinu, a ŽRK Budućnost Bemax joj želi uspjeh u daljoj karijeri”, stoji u saopštenju Budućnosti.

Raičević je, podsjetimo, prije Svjetskog prvenstva tužila klub za neisplaćene zarade u sezoni koju je propustila zbog trudnoće.

Zbog toga se nije našla na spisku igračica koje su Crnu Goru predstavljale na šampionatu svijeta, na kojem su Lavice osvojile sedmo mjesto i izborile kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre.

Raičević je potpisala ugovor sa Rapidom iz Bukurešta, za koji će nastupati u nokaut fazi Lige šampiona, ukoliko taj rumunski tim izbori plasman.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *