Budućnost se oglasila: Džudović trener skromne igračke i još skromnije trenerske karijere, ostvario najlošiji rezultat u istoriji

Iz Budućnosti su prilično oštro odgovorili Džudoviću, nazvavši ga “trenerom skromne igračke i još skromnije trenerske karijere”, kao i čovjekom koji je “imao najlošije rezulate u istoriji Budućnosti”.

foto: FK Budućnost

Fudbalski klub Budućnost oglasio se saopštenjem za javnost, nakon izjave Miodraga Džudovića da je na trenere podgoričkog kluba vršen pritisak prilikom glasanja za Udruženje fudbalskih klubova FSCG Centar.

Iz Budućnosti su prilično oštro odgovorili Džudoviću, nazvavši ga “trenerom skromne igračke i još skromnije trenerske karijere”, kao i čovjekom koji je “imao najlošije rezulate u istoriji Budućnosti”.

Saopštenje FK Budućnost prenosimo u cjelosti:

Fudbalski klub Budućnost AD Podgorica je želio da se, u aktuelnoj sezoni 2023/24, izoluje od saopštenja oko dešavanja u domaćem fudbalu, a imali smo povoda nakon minimum tri utakmice u posljednjih mjesec dana, jer je cijela fudbalska zajednica vidjela nešto što sudije nisu. Ili jesu.

Međutim, Budućnost je primorana da reaguje nakon izjave Miodraga Džudovića – čovjeka koji je trenerski primjećen zahvaljujući Budućnosti – da je naš klub ucjenjivao trenere uoči Izborne skupštine za predsjednika Udruženja klubova FSCG – Centar.

Krajnje smo razočarani načinom na koji, stručnjak koji je istorijsku trenersku priliku – i to u dva navrata – dobio u našem klubu, govori o Budućnosti. Bez dokaza i temelja, bazirajući svoju izjavu na pričama rekla – kazala.

Pitamo gospodina Miodraga Džudovića na koje je trenere vršen pritisak, neka javno kaže i dokaže. Ili je na njegovu izjavu uticaj imalo neko treće lice, pa da bez dokaza “čiste savjesti” izađe pred delegate Udruženja klubova FSCG – Centar i medije.

Najlošiji u istoriji, opremnina uredno “legla”

Pozivajući se na moral, mislimo da nije baš moralno da trener skromne igračke i još skromnije trenerske karijere, predstavlja struku Crne Gore. I po kojim kriterijumima je predstavlja?

Napadajući klub koji mu je jedini pružio šansu da pokaže svoju “struku”, a isti je nije iskoristio ostvarivši najlošiji rezultat u istoriji Budućnosti, dokazao je koliko je “stručan” – i na terenu i van njega. I kako se ne treba odnositi prema nekome ko te je “trenerski stvorio”.

Pozivajući se na “čistu savjest”, zaboravlja kako je nakon ostavke koju je podnio promijenio mišljenje, zatim je ponovo podnio, a otpremnina mu je uredno “legla”. Naravno, Budućnost je finansijski “ispoštovala” gospodina Džudovića uprkos tome što nije morala nakon ostavke, a sam dobro zna da nikoga nikada nije “pritiskala” i “ucjenjivala”.

Budućnost je uvijek i zauvijek iznad svakog pojedinca! Nije vrijedna napadanja i plasiranja informacija bez dokaza, posebno od ljudi koje je na neki način odgajala.

2 komentara na “Budućnost se oglasila: Džudović trener skromne igračke i još skromnije trenerske karijere, ostvario najlošiji rezultat u istoriji

  1. a što se vi oglašavate.vi znate ko je skroman igrač,ko je loš trener ito najgori u istoriji.najodvratnija ste ekipa u crnogorskoj ligi.pogledajte ko vam vodi klub,koja politika.pogledajte ko vam je trener.dajete saopštenje kao da vas vodi gvardiola a ne,evo ne mogu ni imena da mu se sjetim,eto toliko o njemu i vama.pozdrav za đžudovića.živio mi brate.crnogorac

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *