Popović: Potrebno vrijeme i strpljenje

Györi je na svom terenu slavio 37:19, pa su Plave srušile negativni rekord koji je do danas iznosio 15 razlike.

foto: ŽRK Budućnost

Bojana Popović kazala je nakon najubjedljivijeg poraza u istoriji Budućnosti da njenom timu treba vrijeme i strpljenje.

Györi je na svom terenu slavio 37:19, pa su Plave srušile negativni rekord koji je do danas iznosio 15 razlike.

“Györi je odigrao odličnu utakmicu, od početka smo imali problema u napadu, a protivnik je to znao da kažnjava. Znale smo da će biti teško i da moramo da se borimo u svakom trenutku, ali bile smo „meke“ u duelima, moralo je to da bude mnogo bolje. U nastavku je igra bila bolja”, kazala je Popović.

Njen tim odigrao je meč poput onog u Odenseu, kada je 16. septembra ove godine izgubio 15 razlike. Iako mlad tim, utisak je da Budućnost mora ipak bolje, sa više želje, energije, pa i samopouzdanja.

Ipak, Popović ističe da njenom timu treba vremena.

“Bila je ovo slična utakmica kao ona koju smo odigrale u Odenzeu, moramo da nastavimo da radimo i da probamo da dobijemo neku novu igračicu iz ovog sastava koja će tokom sezone podizati formu. Potrebno je vrijeme i strpljenje, moramo se boriti do kraja”, zaključila je Popović.

1 komentara na “Popović: Potrebno vrijeme i strpljenje

  1. bravo bojana.samo nemoj žuriti.polako,,,budi strpljiva,,,pronađi tu famoznu igračicu od koje će da se tresu noge čitavoj rukometnoj evropi.cilj onih koji te tu drže i koji su te postavili nije da pobjeđuješ nego da gubiš,,,ustvari da gubi budućnost i da se uništi najbolji crnogorski brend a to je ženski rukomet.ti to radiš fenomenalno.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *